Streetfashion shoot

Ik heb al weer wat fotoshoots gedaan. Zoals een familieportret en een gezins fotoshoot. Het familieportret was speciaal voor iemand die zwanger is en nog foto’s wilde met de familie en de oude opa erbij. Ik heb daar op een mooie buiten locatie mooie groepsfoto’s gemaakt. Met de gezins fotoshoot had ik wat leuke accessoires bij me, als diadeem, tiara, hoedjes en ballonnen. Daarmee eerst de kinderen lekker laten spelen terwijl ik foto’s maakte. Tussendoor ook wat portretjes van de kinderen gemaakt.
Toen lekker gaan wandelen en onderweg verschillende foto’s gemaakt. Daarbij ook af en toe een groepsfoto op mooie plekjes. De mensen waren erg blij met de foto’s.
Daar tussendoor heb ik ook een streetfashion fotoshoot gedaan. Dit mocht ik doen op de autosloperij de Zaag in Krimpen a/d Lek.
Heel leuk om op zo’n locatie te mogen fotograferen. De hele sfeer paste wel. Het weer was somber, de kleding was somber en de locatie was somber. Toch wel heel mooie dingen kunnen doen daarmee. Ik mocht alleen de onherkenbare foto’s gebruiken voor publicatie. Daarvoor gebruik ik een paar van de mistery foto’s die ik gemaakt heb en een paar waarbij het model bewust weg kijkt om foto’s te krijgen die wel de sfeer weergeven, maar het model niet herkenbaar is.

?????????????????????? ?????????????????????? ?????????????????????? ?????????????????????? ?????????????????????? ?????????????????????? ??????????????????????

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s